Termeni și condiții

INTRODUCERE
Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.annecrafts.com. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate.

LEGISLATIE
Magazinul nostru respectă și se supune codurilor de conduită reglementate în legislația română în special prin Lege 365/2002 și OUG 34/2014.

DREPTURI DE AUTOR
Copyright © 2018 AnneCrafts.com, Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.annecrafts.com în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.annecrafts.com și nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al proprietarului. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email [email protected]

CONFIDENȚIALITATE
www.annecrafts.com poate deține informații despre dumneavoastră, dar pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul www.annecrafts.com. Nicio informație nu va fi dezvaluită niciodată unei terțe persoane.

DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI PREȚURILOR.
Fotografiile au caracter informativ și nu reprezintă nici o obligație contractuală. În cazul în care anumite produse sau componente lipsesc din stoc www.annecrafts.com poate înlocui aceastea, cu permisiunea dumneavoastră cu unele similare. AnneCrafts.com face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site, prețul poate fi modificat fără preaviz sau poate conține erori de operare. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere aferente; www.annecrafts.com nu practică așa numitele taxe ascunse.

LIVRĂRI ȘI PROGRAM DE LUCRU
Comenzile Dvs. sunt preluate de site-ul www.annecrafts.com în permanență, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al operatorilor noștrii este de luni până vineri între orele 9 și 19, livrările efectuându-se în intervalul 9:00 – 20:00.

POLITICĂ DE RETURNARE
Politica de returnare a produselor este conformă cu „Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, astfel se poate returna în maxim 14 zile din momentul primirii comenzii, orice produs care nu este considerat perisabil și/sau alimentar prin orice curier agreat de către cumpărator. Suma plătită pentru produsele returnate va fi rambursată integral în maximum 14 zile de la primirea produselor returnate.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI
Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.annecrafts.com nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite. AnneCrafts.com nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. AnneCrafts.com își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorari majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de AnneCrafts.com, dar nu și alte despăgubiri.
Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanții.

CONDIȚII LEGALE
Site-ul www.annecrafts.com functionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE
Orice conflict apărut între www.annecrafts.com și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instantelor românești.

DISPOZIȚII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.