Politica de confidențialitate

Aceasta politică de confidențialitate este aplicabilă siteului www.annecrafts.com, utilizarea, incluzănd vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

AnneCrafts.com poate deține informații despre Dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de înregistrare, contact etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre, adresa de ip a terminalului utilizat în efectuarea unei comenzi pe siteul nostru.
Prelucrarea acestor informații este efectuată de către AnneCrafts.com.

În ce fel poate utiliza AnneCrafts.com aceste informații personale?

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul AnneCrafts.com, cum ar fi:

  • procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastră
  • oferirea de produse și/sau servicii către Dumneavoastră
  • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către Dumneavoastră

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, AnneCrafts.com va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.

ÎMPĂRTĂȘIREA DATELOR CU TERȚI AnneCrafts.com poate să împărtășească date cu caracter personal (precum nume, telefon, email, date de identificare fiscală) cu terțe organizații implicate în realizarea și livrarea comenzii, precum companiile livratoare. Adresa IP a dispozitivului utilizat pentru accesarea siteului nostru poate fi transmisă către câteva servicii de socializare, ajutor online în timp real sau monitorizare și analiza a traficului, precum Facebook, Cloud Flare, Google Analytics. Aceste siteuri pot deasemenea să plaseze propriile cookieuri în urma vizitei dumneavoastră.

Drepturile cumpărătorilor Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către AnneCrafts.com pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. AnneCrafts.com se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane și să le utilizeze pentru uzul relației de afaceri dintre client și AnneCrafts.com.

AnneCrafts.com va respectă drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001. La cererea dumneavoastră trimisă la adresa [email protected], se obligă: să rectifice, actualizeze sau să șteargă datele a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.